Audit si securitate IT

CONSULTANTA IT&C DE SPECIALITATE

Serviciile de consultanta oferite de IHTS asigura auditul , consultanta pentru achizitionarea echipamentelor hard si licentierea soft implementarea eficienta a unui sistem informatic integrat pana la stabilirea de politici de securitate si pregatirea resurselor umane.

Ne implicam in obtinerea unor rezultate bune, corecte dpdv financiar , dorite de la demararea unui proiect si pana la finalul lui !
Dar ne angajam sa fim alaturi de dumneavoastra si sa asiguram astfel o garantie a functionalitatii lui si dupa finalizarea lui, asigurand un permanent suport in mentinerea functionalitatii acestuia.

Va asiguram consultanta pentru dimensionarea corecta a sistemului informatic necesar organizatiei dvs., va recomandam echipamentele si serviciile potrivite. Nu in ultimul rand dorim sa va usuram povara financiara pe care o presupune implementarea unui nou sistem informatic integrat IT&C , care prin adaugarea costurilor de hard-comunicatii-licente soft si servicii la un maxim de nivel tehnologic , gandit pentru 3-5 ani de exploatare , poate deveni scump ! Dar pentru ca aceste costuri sa fie suportate in timp , beneficiind de la inceput de maxim de performanta tehnologica , avem solutii de finantare in rate (pt licente soft) sau inchiriere (pentru hard ) pentru 12-60 rate lunare.

AUDIT SI SECURITATE IT

Prin parteneriatele cu firme de top din domeniul securitatii IT&C, firma IHTS va ofera servicii de audit IT , integrate cu celelalte elemente de aplicatii si infrastructura IT&C, care sa asigure functionalitatea si protectia sistemului.

Scopul unui audit extern , dedicat funcționalitatii in parametrii optimi, este acela de a va asigura că:

- echipamentele sunt folosite la întreaga lor capacitate
- punctele critice sunt complet identificate și definite
- sunt îndeplinite condițiile pentru o funcționare îndelungată în bune condiții
- există planuri de acțiune pentru situații de nefuncționare
- timpul de nefuncționare e redus la minimum posibil
- există o viziune de dezvoltare în perspectivă în acest domeniu foarte dinamic- exista suport HR intern firmei care sa mentina sistemul in functiune sau solutii externe in complementare

Serviciile de consultanță contribuie la elaborarea unei viziuni de ansamblu atât în domeniul achizițiilor căt și al întreținerii. Acestea pot fi estimate ca buget, stabilite costurile lunare si predictibile pe baza unei analize TCO

Prin definirea unei politici de achizitii în perspectivă, se reduc costurile prin orientarea spre echipamente cu valoare mare de întrebuințare și eliminarea celor care aduc beneficii minore.

Prin identificarea punctelor slabe ale sistemului și propunerea de solutii de remediere se asigură un timp de funcționare efectiv mult mai bun și evitarea pierderilor de date, contribuind decisiv la cresterea productivității.

Consultanța poate identifica și soluții tehnice superioare ca performanță, soluții de licențiere avantajoase etc.

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro
Sos Oltenitei nr 105 A, sector 4, cod 041303, Bucuresti,
Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, Google Map, click here!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic