Servicii de trainning personalizat


Riscurile de esuare a proiectelor de implementare software, au un procent de eroare in zilele noastre destul de mare de cca 25%-40%

De cele mai multe ori clientul doreste o aplicatie simplu de instalat, simplu de utilizat si care sa-i acopere cat mai mult din nevoi.
Daca procesele au fost corect definite fara a spori complexitatea inutil , daca hardul este corect dimensionat , echipa de implementare are experienta , aplicatia este testata si functionala in alte firme similare , atunci succesul implementarii depinde in mare masura de proprii angajati !

Nu conoatem ca dupa o implementare de succes clientul sa se planga ca utilizatorii au fost prea mult si prea bine instruiti. In schimb de multe ori exista riscul ca o instruire insuficienta sa creeze propleme de utilizare, o scadere a productivitatii firmei si un volum mult mai mare de munca pentru utilizatori.

Aspecte "capcana " , care pot aparea in procesul pre si post implementare une aplicatii complexe , mari , legate de angajati si pregatirea lor :

-Delegarea deciziilor importante personalului neavizat: de multe ori managementul, din lipsa de timp, deleaga decizii personalului, necalificat in a lua astfel de decizii.
-Lipsa unei viziuni de ansamblu si de perspectiva: de multe ori nu exista o persoana din partea clientului, calificata sa evalueze in ansamblu si in perspectiva proiectul de implementare.
-Bazarea excesiva pe consultanti: in calitate de consultanti, oamenii companiei de implementare duc greul proiectului, dar implicarea activa a clientului este esentiala. Trasferul total al muncii catre consultantii externi limiteaza abilitatea utilizatorilor clientului de a controla aplicatia si creaza de regula o dependenta nesanatoasa vis-a vis de firma de implementare.
- Ignorarea fazei “pilot” a proiectului, cu multe puncte de lucru si implementari separate pe fiecare punct de lucru,

In implementarea unei aplicatii noi software , este importanta planificarea activitatii de trainning intern si imbunatatirea relatiilor de comunicare directa si indirecta in cadrul organizatiei Clientului .

Pentru aceasta , echipa noastra creeaza Planul de Training Personalizat,

Obiectivele pe care IHTS trebuie sa le atinga sunt in domeniul dezvoltarii si perfectionarii personalului.

Cunostinte:

•toti directorii, managerii, sefii de birou, prin cunostintele pe care la va obtine, trebuie sa isi schimbe atitudinea, din una “ normativa”, in una “antreprenoriala”.

•intregul personal trebuie sa se familiarizeze cu modul de operare al solutiilor software si le vor exploata pentru fluidizarea circulatiei informatiilor intre mediul intern - extern

Deprinderi:

•intregul personal va trebui sa utilizeze si sa exploateze cu success, atat computerul ca instrument esential in activitatea de birou, cat si noul sistem informatizat si de comunicatii, beneficiind de toate facilitatile oferite de acesta;

•intregul personal va trebui sa utilizeze in mod eficient mijloacele de comunicatii pentru o cat mai buna integrare a datelor si documentelor oficiale, precum si a comunicarii.

Unde ne gasiti

+40721257755 ; service@ihts.ro
Sos Oltenitei nr 105 A, sector 4, cod 041303, Bucuresti,
Centrul de Afaceri Bucuresti Sud, Google Map, click here!

Program

Luni-Vineri: 09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic