Analiza ,consultanta,operare GIS

Presupune analizarea datelor relevante care pot fi integrate intr-un sistem informatic si care pot dezvolta o baza de date atasata unui sistem GIS.

Datele sunt utilizate in cadrul unui sistem informatic complex care colecteaza, stocheaza, organizeaza, gestioneaza si permite vizualizarea informatiilor geospatiale intr-o forma grafica intuitiva si faciliteaza cautarea, planificarea, analiza si managementul eficient al datelor .

Aplicatiile GIS dau posibilitatea unei analize si a unor simulari in diferite situatii, ce depind implicit de mai multi factori naturali,cum ar fi : climatici, geologici, altimetrici, hidrogeologici, etc .

Vezi AICI servicii de finantare proiecte IT de la IBM, HP si Grenke Leasing ,intre 500 euro si 100.000 euro, 12-60 rate

Servicii de consultanta

Implementarea unui sistem GIS nu este deloc usoara si intampina dificultati si limitari cum ar fi: alegerea soft-ului GIS cel mai pliabil pe nevoile proiectului, sursa si corectitudinea datelor, identificarea si sintetizarea datelor cheie ce trebuie reprezentate grafic, importul/ exportul datelor si integrarea cu alte baze de date.

Imbinarea experientei de business cu experienta tehnica pentru implementarea unui sistem GIS , presupune activitati diverse , cum ar fi : analiza, proiectare, dezvoltare, implementare, integrare, mentenanta, migrare, extindere, adaptare si uniformizare a datelor geospatiale.

Experienta GIS a firmei IHTS:

Este un consultant extern care ofera consultanta in implementare si integrarea unor astfel de sisteme GIS , in diferite etape ale implementarii unui sistem GIS functional , de succes , cum ar fi :
• Evaluarea datelor si identificarea nevoilor
• Evaluarea economica a implementarii unui GIS
• Analiza continutului de date , prezentarea rezultatelor si propunerea unor solutii optime
• Proiectarea Bazei de Date a sistemului informatic
• Popularea Bazei de Date geospatiale
• Validarea datelor cu crearea unei liste de optiuni si limitarea datelor de intrare la un anumit tip sau la o anumita marime
• Analiza informatiilor oferite de reprezentarea lor grafica (analiza vizuala);
• Automatizare si eficientizare a fluxurilor de lucru
• Suport in coordonare de operatiuni de tip control , monitorizare, interventie, mentenanta, dispecerat, etc
• Standardizarea datelor
• Optimizare si accelerarea proceselor de lucru
• Imbunatatirea canalelor de comunicare interna si externa

Aceasta consultanta este eficienta si importanta pe termen scurt sau mediu , in institutii din cadrul administratiei publice, mediu, sanatate pana la companii petroliere, de utilitati, telecomunicatii, servicii finaciare, mediu, sanatate , dezvoltare regionala, turism, stiinte sociale, geologie, etc.

Mai concret : un astfel de sistem poate fi utilizat in dezvoltarea urbana si regionala prin crearea de harti de urbanism, in managementul retelelor de utilitati (energie electrica, gaze, apa), in alegerea celor mai bune locatii pentru amplasarea de noi afaceri, studiul impactului asupra mediului a diversi factori, in sanatate (gestionarea starii de sanatate a populatiei pe regiuni), in comert (segmentarea pietelor).

IHTS dispune de o echipa de specialisti cu experienta in domeniu, specialisti care au participat la proiectarea si implementarea unor sisteme GIS la nivel national si regional.

Prin combinarea resurselor proprii cu resursele partenerilor nostri, sau cele pe care clientul le are si care trebuiesc valorificate si integrate in proiect , IHTS poate furniza solutii GIS complete (consultanta si analiza, dezvoltare de aplicatii personalizate, cartografiere, scanare si conversie, achizitie date din teren, instruire si trainning specializat)

Vezi AICI oferte promotionale, discount-uri, cadouri si alte avantaje pentru clientii IHTS

Vezi AICI Autodesk CAD

Pentru finantarea proiectelor integrate , hard - licente soft GIS , maxim 100.000 euro pentru 12-60 de rate lunare , vezi AICI

Solutiile GIS beneficiaza de toate oportunitatile de interogare pe care le ofera sistemele moderne de baze de date (Oracle, Microsoft SQL, DB2, PostgreSQL, etc). In plus, solutiile GIS pun in valoare datele si informatiile geospatiale, ci si datele si informatiile tehnice si economice, prin integrare cu alte platforme informatice exitente intr-o organizatie (ERP, SAP, DMS, CRM, SCADA, etc)

Program

Orarul nostru
Luni-Vineri:  09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic