Contracte de mentenanta periodica (lunar)

CU NUMAR NELIMITAT DE INTERVENTII *: timp de raspuns garantat on-site intre 4 ore si 8 ore lucratoare (functie de gravitatea problemei), timp de reparatie “BEST EFFORTS” (uzual intre 7 si 15 zile) sau timp de reparatie “GARANTAT” (intre 1 zi lucratoare si 3-4 zile lucratoare – cu cat e mai scurt se pune problema unui stoc de piese de schimb si/sau unitati de back-up)

* Acest tip de contract include pe langa o operatiune de mentenanta lunara si un numar nelimitat de interventii pentru parcul contractat de echipamente, fara costuri suplimentare, cu exceptia pieselor de schimb necesare repunerii in functiune a echipamentelor. Este o solutie care asigura o permanenta si o fluiditate in utilizarea echipamentelor.

FARA INTERVENTII SUPLIMENTARE INCLUSE *: timp de raspuns garantat on-site intre 4 ore si 8 ore lucratoare (functie de gravitatea problemei), timp de reparatie “BEST EFFORTS” (uzual intre 7 si 15 zile) sau timp de reparatie “GARANTAT” (intre 1 zi lucratoare si 3-4 zile lucratoare – cu cat e mai scurt se pune problema unui stoc de piese de schimb si/sau unitati de back-up)

* Este o varianta care ofera un cost redus de mentenanta, dar care nu include incidente suplimentare. Orice interventie in afara de operatiunea de mentenanta lunara se factureaza conform tarifelor ofertate.

Interventia este considerata orice solicitare de deplasare a unui tehnician, on-site (la oricare din locatiile beneficiarului), in vederea solutionarii unei probleme tehnice sau de alta natura care impiedica exploatarea echipamentelor.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon : 021.332.25.25 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program

Orarul nostru
Luni-Vineri:  09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic