Managementul echipamentelor Konica Minolta

Compania Konica Minolta a creat produse şi soluţii complete de tipărire pentru a uşura atât munca la birou, cât şi producţia de tipărituri. În segmentul de birouri, Konica Minolta recomandă periferice de tipul multifuncţionalelor şi imprimante laser. În ceea ce priveşte producţia de tipărituri, se recomandă Print on Demand, soluţii care sunt conforme cu cerinţele de pe piaţă, inclusiv pentru companiile mici care sunt în plină expansiune.multifunctionale konica minolta

În privinţa graficii şi a artei, Konica Minolta recomandă produse speciale, care îndeplinesc toate cerinţele industriei.

Soluţia de Managementul Echipamentelor

Această soluţie oferă management centralizat, administrarea uşoară şi eficientă prin PageScope Enterprise Suite, un suport pentru managerii IT şi administratori. Aceasta maximizează rezultatele, însă minimalizează costurile şi eforturile depuse pentru obţinerea rezultatelor.

Un modul al PageScope Enterprise Suite este Net Care Device Manager, care permite monitorizarea centralizată a echipamentelor, a disponibilităţii şi performanţei acestora. Modulul vine cu o interfaţă web pentru a fi configurat rapid şi uşor, pentru a verifica şi monitoriza statusul şi setările din reţea. Net Care Device Manager procesează date MIB.

MyPanel Manager este un modul care oferă permite individualizarea setărilor obişnuite, astfel încât utilizatorii îşi pot crea profile proprii (ce includ şi setări individuale de display, destinaţii de scanare sau chiar liste personale cu adrese). Profilele individuale sunt activate automat la autentificarea pe orice multifuncţională din reţeaua companiei.

Pentru administrarea echipamentelor bizhub vă recomandăm PageScope Data Administrator. Această funcţie simplifică programarea adreselor de e-mail şi a datelor despre conturile şi autentificarea utilizatorilor. Permite configurarea setărilor "scan to", descărcarea adreselor de e-mail pe un server LDAP, precum şi importul/exportul datelor de autentificare pe alte echipamente bizhub. Aplicaţia PageScope Data Administrator permite şi integrarea unui nou echipament în reţea, rapid şi simplu.

Pentru a seta şi configura căsuţele utilizatorilor, puteţi folosi aplicaţia PageScope Box Operator*. În acest fel multifuncţionalele bizhub Konica Minolta sunt transformate în servere complexe unde se pot stoca şi arhiva date, putând fi uşor accesate şi folosite în comun.

*disponibil numai cu hard disc

În privinţa serviciilor de întreţinere şi mentenanţă, multifuncţionalele Konica Minolta sunt echipate cu CS Remote Care, o aplicaţie care comunică prin GSM sau GPRS, internet sau conexiune fax cu service-ul, anunţând orice problemă de care probabil nu aţi apucat să luaţi cunoştinţă. Prin acest sistem de comunicare, service-ul este mereu pregătit să intervină pentru a remedia orice problemă sau pentru înlocuirea consumabilelor.

 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon : 021.332.25.25 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program

Orarul nostru
Luni-Vineri:  09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic