Aplicatia ABBYY FineReader 12

 

ABBYY FineReader 12 Corporate este acum disponibil!

O configurare mai flexibilă a procesării neasistate a documentelor în HotFolder, arhivarea optimizată în PDF şi PDF/A, integrarea cu dispozitivele MFP de reţea și cu licenţierea flexibilă și eficientă din punctul de vedere al costurilor fac din acesta cea mai bună soluţie OCR şi de conversie a documentelor pentru orice departament.

ABBYY FineReader 12 Corporate este o aplicaţie software pentru procesarea documentelor pe hârtie, a documentelor scanate, fotografiate şi a fişierelor PDF pentru companii şi organizaţii.

FineReader Corporate sporeşte productivitatea angajaţilor. Aceştia pot converti uşor şi rapid documente în Word, Excel şi alte aplicaţii pentru editare, le pot pregăti pentru salvare în arhive digitale în care se pot efectua căutări şi pot extrage text şi tabele din documente cu un singur clic.

Externalizarea serviciilor IT&C , pentru reducerea costurilor si imbunatatirea activitatii companiei dumneavoastra.Detalii, click AICI!

Licenţierea flexibilă de tip corporate permite optimizarea costurilor software ale companiei şi oferă acces la aplicaţia FineReader atât utilizatorilor care lucrează foarte mult cu documente, cât şi celor care fac acest lucru doar ocazional.

Pe lângă toate optimizările efectuate în FineReader 12 Professional (conversia îmbunătăţită în PDF şi PDF/A pentru arhivare, o conversie mai bună a documentelor comerciale care conţin tabele, grafice şi diagrame şi multe altele)

Printre funcţionalităţile specifice FineReader 12 Corporate se numără:

• Crearea de sarcini personalizate de utilizator în fereastra Sarcini pentru automatizarea scenariilor de conversie cu rutine specifice în funcţie de utilizator

• Funcţie îmbunătăţită! Utilitarul de automatizare HotFolder permite utilizatorilor planificarea flexibilă a sarcinilor zilnice de conversie şi executarea acestora în modul neasistat în momentele cele mai potrivite, de exemplu, în afara programului de lucru

• De asemenea, HotFolder permite utilizatorilor ABBYY FineReader Corporate să folosească eficient dispozitivele multifuncţionale din reţea (MFP-uri).

• Instrumentele de colaborare în reţea permit procesarea unor volume mari de documente în condiţiile unui program aglomerat de lucru.

• ABBYY Business Card Reader permite extragerea rapidă şi uşoară a informaţiilor de contact din cărţile de vizită şi transformarea acestora în persoane de contact digitale, uşor gestionabile.

Pntru detalii va rugam sa ne contactati la telefon : 021.332.25.25 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Echipa IHTS

 

Program

Orarul nostru
Luni-Vineri:  09-17,30

Parteneri

  • ToshibaLogo_mic
  • HPlogo_mic
  • microsoft-mic
  • Dell_Logo-mic
  • ToshibaLogo Mic
  • Brother Mic